Aan de slag

Wil je aan de slag met gesprekken in jouw organisatie en heb je wat extra hulp nodig? Op deze pagina vind je verschillende hulpmiddelen om je weer een stap verder te brengen.

Samen in gesprek

vrouwtje_gesprekkenWij zijn heel benieuwd naar jouw reactie. Wat vind je van het boek? Welke tools heb je toegepast? Hoe ga jij aan de slag met gesprekken in jouw organisatie? Wat werkt wel en wat misschien helemaal niet? Laat het ons weten! Wij praten graag met je verder!
(meer…)

Gratis downloads om te helpen

Met ons werkboek kun je direct aan de slag om jouw organisatie naar betere gesprekken te ‘fluisteren’. De onderstaande downloads kunnen je helpen om anderen bewust te maken van hun rol in gesprekken en van de kernelementen die bijdragen aan gesprekken van waarde. Neem ze mee, bespreek ze en deel ze met je collega’s!

Heb jij het boek gekocht? Dan vind je bij ‘voor onze lezers‘ nog veel meer downloads.

Downloads:

Hulp nodig bij het verbeteren van gesprekken in jouw organisatie?

Je hebt het boek gelezen, bent enthousiast aan de slag gegaan, maar komt op het punt dat je toch wat extra hulp kunt gebruiken? Dat kan. Vanuit Involve hebben we een uitgebreid aanbod om samen met jou te werken aan je rol als gespreksfluisteraar én aan het verbeteren van de gesprekken binnen jouw organisatie.

 logo_involve_jpeg